Overnatting

Sølenstua Camp og Hytter er en 3 stjerners campingplass som har åpent hele året. Vårt sanitæranlegg er pusset opp i de senere år. I tillegg har vi et koselig gjestekjøkken med 2 komfyrer, micro og oppvaskmuligheter. Her finnes det også et kjøkkenbord med stoler hvis du ønsker å spise maten din her.

Hvis du fisker, så kan du gjerne benytte deg av vår fiskerens. Vi har også en fryseboks der du kan fryse inn fisken din under oppholdet hos oss. Her finnes tømmestasjon for campingtoaletter. Vi har også propan.

Ønsker du å vaske klær så har vi også et vaskerom med vaskemaskiner og tørketrommel. Det er også mulighet for å fylle drivstoff (både bensin og diesel) rett på utsiden av campingen.

Våre 8 frittstående små hytter


Fire av hyttene har eget soverom. 6 av hyttene har vedovn. De små hyttene har 2-4 senger. Det er dyner og puter på alle senger. Alle hytter har kjøleskap, kokeplate, kaffetrakter og kjøkkenutstyr. Tillatt med hund og andre dyr.

Hytte i paviljongen


Alle hyttene har en familiekøye. Det er dyner og puter på alle senger. I tillegg er det kokeplate, kaffetrakter, kjøleskap og kjøkkenutstyr i hyttene. Tillatt med hund og andre dyr.

Eldre store hytter


Det er 2 soverom, med plass til 4-5 personer. I det ene soverommet er det en familiekøye, og i det andre køyeseng. Det er dyner og puter til alle senger. Kjøkkenet har kaffetrakter, hybelkomfyr, kjøleskap med fryser, kjøkkenutstyr. Lite bad m/wc, håndvask og liten dusj. Flere av de store hyttene har nyoppusset bad. Tillatt med hund og andre dyr.

Nyere store hytter


Sommeren 2010 sto våre 3 nye høystandard (4 stjerner) hytter ferdige. Disse hyttene har 3 soverom, og totalt 6 senger. I ett soverom er det dobbeltseng, i de andre 2 soverommene er det enkeltsenger. Det er dyner og puter på alle senger. Kjøkken med bla komfyr, micro, oppvaskmaskin, kjøleskap, fryseskap, kjøkkenutstyr mm. Romslig bad med wc, håndvask og dusj. I disse hyttene er det ikke tillatt med hund eller andre dyr