Vintercamping hos Sølenstua Camp & Hytter

Velkommen til en magisk vinteropplevelse hos hos. Sølenstua Camp & Hytter har helårsåpent og byr på fantastisk vintercamping for de som ferierer i bobil eller campingvogn og for de som foretrekker en varm campinghytte.

Med det snørike og stabile vinterklima som du finner i Engerdal, får du den koselige vinterstemningen du leter etter. Midt i nesten endeløs natur med spennende vinteraktiviteter gjør vår campingplass til den perfekte vintercamping destinasjonen.

Vintercamping

Snøscooterløyper

Engerdal har hele 180 km med snøscooterløyper som går hovedsakelig på høyfjellet og byr på en fantastisk utsikt. Like ved får campingplass finner du "Rundløypa"  med utsikt over Galtåsen som er en perfekt løype for deg som prøver scooter for første gang eller om det skulle være for mye vind på fjelltoppene.

Liker du isfiske? Ja da finnes det scooterløyper som tar deg direkte til gode fiskevann.

Har du ikke snøscooter selv? Da kan du leie snøscooter av SM.Scooterutleie og kjøre selv eller med guide. Du vil også få opplæring før du setter ut på egenhånd.

Snøscooterlyper

Foto: Engerdal Snøscooterforening

Isfiske

Isfiskesesongen starter vanligvis i november etter at isen har lagt seg. Røyefiske er veldig populært og det har blitt tatt mange store røyer gjennom hele vinteren i området.

Andre fiskearter du kan isfiske er harr, sik, abbor, gjedde eller lake.

Camping om vinteren gir deg store muligheter for å fiske på mange islagte vann i nærhet til campingplassen. Mange vann kommer du lett til på fots eller på ski. Andre fiskevann krever litt lengere turer på snoscooter eller ski.

Langrennsløyper

Med mye snø og en sikker vinter mangler det ikke med langrennsløyper i Engerdal. Det går skiløyper gjennom campingplassen så her er det bare å spenne på seg skiene og gå rett ut i løypa. Totalt er løypenettet på hele 52 km.

Skisesongen varer normalt fra midten av Desember til en gang uti april. Det er lov å snørekjøre med hund i skiløypene.

Se oppdatert løypekart på skisporet.no

Sølen Alpinsenter

Sølen Alpinsenter ligger kun 1.5 km unna campingplassen og har 4 nedfarter, heis og passer for hele familien. Her kan du også få kjøpt mat og drikke samt varmet deg i en åpen varmestue. Det er også muligheter for skiutleie.

Se åpningstider og status på deres Facebookside.

Sølen alpinsenter

Vintercamping i vinterland

Vintercamping kan være like så komfortabelt som om sommeren. Sølenstua Camp og Hytter har åpent hele vinteren for de som ønsker å oppleve hva vinterlandet har å by på. Aktivitetene som finnes i nærheten av campingplassen vil komme til å gi deg en opplevelse som du aldri glemmer.